Літня школа для вчителів англійської мови в Ужгороді 6 – 10 липня

TEACHING IS LEARNING.  ВЧИТИ – ЦЕ ВЧИТИСЯ:

Чи знаєте ви, що згідно з Cambridge English Teaching Framework (CETF), існує п’ять категорій знань та навичок у навчанні:

  • Учень і навчання;
  • Викладання і оцінювання;
  • Професійний розвиток і цінності;
  • Уміння користуватися мовою;
  • Знання мови та мовна обізнаність.

Тренінговий центр “Лінгвіст” підготував 24-годинний курс тренінгів для вчителів англійської мови, що базується на CETF.

Учасники школи також зможуть скористатися унікальною можливістю провести самодіагностику власних знань з методики викладання англійської мови. Дізнайтеся, де ви знаходитесь у своєму професійному розвитку – і сплануйте, куди ви хочете рухатися далі!

Ми запрошуємо викладачів-ентузіастів з усієї України провести п’ять днів у компанії однодумців, освіжити свої знання та уміння, поділитися власним досвідом і повчитися один у одного, дізнатися про нові підходи та методики, а також вдосконалити навички викладання.

Наші тренери:

Світлана Дроботенко, академічний директор тренінгового центру Лінгвіст, CELTA сертифікований викладач в Британській Раді, викладач київського інституту післядипломної педагогічної освіти, тренер для тренерів та вчителів у проектах Британської Ради та Міністерства освіти і науки. За 25 років викладання, Світлана мала щасливу нагоду допомогти полюбити англійську учням вікових категорій від 5 до 65 років. А її найбільший інтерес, учні як  активні творці навчального середовища, стимулює її регулярно відвідувати міжнародні конференції в Україні та за її межами.

Її педагогічне кредо: «Ніколи не припиняй вчитися, адже життя ніколи не припиняє навчати».

Оксана Мельниченко, тренер для вчителів у Новій українській школі, учасник проекту Міністерства освіти і науки України та Британської Ради України “Вчителі – агенти змін”, голова міського методичного об’єднання вчителів іноземних мов, переможець міського та призер обласного етапів всеукраїнського конкурсу “Учитель року -2016”. Викладаючи майже чверть століття в одному з ліцеїв міста Ужгород,  вона власним прикладом доводить, що успішна людина – це результат самовідданої,  цілеспрямованної роботи над собою. А найбільшим мерилом успішності вчителя є мотивовані до навчання учні.

Її педагогічне кредо: «Вільне володіння іноземною мовою – ключ для повноцінного життя в сучасному світі».

Відсвяткуємо разом Івана Купала у чарівному місті Ужгород, місті мультикультур, ароматної кави, старовинної архітектури та дивовижних милих міні-пам’ятничків.

Бронюйте місця і отримайте від своєї відпустки максимум користі і задоволення!

6 – 10 липня 2019

В вартість входить:

  • курс 24 години,
  • сертифікат,
  • навчальні матеріали,
  • подарунки від “Лінгвісту”,

Гостинний  Ужгород вже чекає на нас!

067 548 45 43  training@linguist.ua

Реєструйтеся на літню школу для вчителів англійської мови в Ужгороді

Запрошуємо до літньої школи для вчителів англійської мови в Ужгороді
  • Додаткова інформація

  • Якщо Ви маєте персонального менеджера в компанії "Лінгвіст", просимо вказати його ім'я

Залишити відповідь