Уміння навчати в ONLINE та OFFLINE форматах

Навчальний рік 2019-2020 показав, що сучасний учитель повинен блискавично реагувати на виклики сьогодення та адаптуватися до будь-якої ситуації. Адже хто б міг подумати, що доведеться настільки раптово переносити освітній процес у режим «online». Багато педагогів у цей час задавали собі питання «Що це таке?» та «Як з цим працювати?», через те що далеко не всі мають досвід інтегрування новітніх технологій у навчальний процес.

Оскільки невідомо, як скоро наше життя прийде в норму, або хоча б повернеться до того, яким було ще 4 місяці тому, ми хотіли б допомогти вам бути у всеозброєнні перед початком нового навчального року, яким би він не був: online чи offline. Як то кажуть – готуй сани влітку.

От ми й підготували для вас дещо максимально корисне… Тренінг центр «Лінгвіст» розробив дві програми курсів, які допоможуть збагатити ваш освітній процес новими ідеями та технологіями, незалежно від того, в якому форматі доведеться викладати.

ЛІТНЯ ШКОЛА-2020 «ON & OFF LINE TEACHING»

Дати: 01 – 05 серпня 2020 року

Цей варіант є прекрасним поєднання відпочинку з підготовкою до навчального року. Освітній процес курсу є збалансованим поєднанням online та offline тренінгів. А оскільки ви 5 днів будете навчатись у колі колег та однодумців – це буде ще й прекрасною можливістю обмінятися досвідом.

Теми, що будуть розглядатися:

Окрім навчання на викладачів чекають і розваги (знайомство за горнятком кави, інтерактивні командні ігри, подорож стежками Довбуша та вечеря з національними карпатськими стравами)*.

ONLINE КУРС «TEACHING WITH TECHNOLOGY»

Дати: 21 липня – 30 липня
Час: Вт, Чт 11:30-13:30

На цьому курсі ви навчитеся створювати потужні та доступні мовні заняття в Інтернеті. Програма складається з чотирьох занять, кожне тривалістю півтори години (онлайн сесії з тренером) + пів години самостійної практичної роботи.

Опрацювавши матеріал, ви:

  • Вивчите основи Google Suite for Education (зможете використовувати у своїй роботі Doc, Forms, Slides та Jamboard).
  • Дізнаєтеся, як створити онлайн-курс на базі Google Sites та керувати ним за допомогою Google Classroom.
  • Навчитеся, як можна легко інтегрувати різноманітні програми у ваш курс на відпрацювання граматики та лексики.
  • Попрацюєте з експертом освітніх технологій, разом перетворивши розділ вашого підручника в перший блок вашого майбутнього курсу.

Чим вправніше використовує педагог методи та інструменти, тим більшим є ефект від його роботи. Тренінговий центр «Лінгвіст» допоможе вам отримати максимум користі від занять, завдяки структурованості та практичності навчальних програм

Будьте впевнені у своїх знаннях та силах, попри навколишні обставини! Come rain or shine!

Залишити відповідь