Літня Школа Тренінгового Центру “Лінгвіст” у Карпатах

Ось і добігли кінця неймовірні 5 днів Літньої Школи у Карпатах. Учасниці відпочили, подихали гірським повітрям, збагатились енергією в одному з українських місць сили, надихнулися неймовірними краєвидами та наситилися знаннями та ідеями для проведення уроків і в школі, і на природі, і за комп’ютером!

Щодня дівчата плідно працювали з тренерами в online та offline режимах, дізнавались нові техніки викладання у різних форматах і відчули на собі, в ролі учнів, всі переваги та недоліки онлайн-навчання. А тренінги на свіжому повітрі переконали, що навчання може і має бути захопливим.

Але ж не навчанням єдиним. Час працювати, але й час відпочивати! Переможці квесту по місту Яремче отримали чудові та корисні подарунки від компанії Лінгвіст.

У поході “Стежками Довбуша — у пошуках захованого золота опришків” золота не знайшли, але вражень, пригод і чорниць прямо з куща вистачило всім. Активна участь у Scavenger Hunt була щедро винагороджена призами, що до смаку кожному вчителеві

Тож, хто не встиг чи не зміг бути присутнім, ми з нетерпінням чекаємо наступної зустрічі. Слідкуйте за оновленнями наших івентів!

Залишити відповідь